טרבינפין לטיפול בפטרת

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

07/02/2023 | 12:47 | מאת: אורית

שלום, קיבלתי מרשם לטרבינפין לטיפול בפטרת בציפורן בבוהן כף הרגל, בבית המרקחת טוענים שהתרופה כבר לא קיימת בארץ חדשים רבים וגם לא תגיע בקרוב. האם יש טיפול אחר?

שלום רב, היתה אכן תקופה שלא היה יותר ממנה בארץ אבל המלאי התחדש עד כמה שאני יודעת ממטופלים שלי. LAMISIL בקפסולות זה טרבינפין, יש להיוועץ עם רופא מטפל אם ניתן להחליף ללמיסל בכדורים. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל www,mypodclonic.com

מנהל פורום פודיאטריה