יבלת באצבע הקטנה של הרגל

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

22/12/2022 | 08:39 | מאת: ליאורה מ.

שלום רב , יש לי 2 יבלות באצבע הקטנה של הרגל אחת חיצונית ואחת בין האצבעות . כל חורף הן חוזרות ויש לי כאבים חוזרים שממש גורמים לי לצלוע .ניסיתי הרבה תכשירים שום דבר לא עוזר . מה עושים ?

שלום רב, יבלת בין בהונות הינה תופעה מוכרת, יש להגיע לפודיאטר על מנת שיוכל להסיר את היבלות ולאבחן את הסיבה להופעתן ולנסות ולהגיע לפתרון הבעיה אחת ולתמיד. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר ארגון הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה