יבלת באצבע הקטנה ברגל

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

05/12/2022 | 18:14 | מאת: רעיה

יש לי יבלת באצבע הקטנה ברגל ,בצד הפנימי ,המליצו לי להשתמש בפד עם חור שלא יווצר לחץ על האצבע איפה ניתן לקנות פד כזה ?

שלום רב, יבלת יכולה להופיע ממספר סיבות הקשורות בלחצים, יבלת שלא מוצאים אותה תמשיך להציק ולכאוב. אני ממליצה להימנע מפלסטרים, חלקם לפעמים מכילים חומרים מסוכנים מעולם החומצות. הכי נכון להגיע לפודיאטר ולהוציא את היבלת ולהבין מה יצר אותה. ובכך למנוע חזרה בעתיד. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה