ציפורן על ציפורן ...

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

31/10/2022 | 19:03 | מאת: מור

בבוהנות הציפורן צומחת מתחת לציפורן במעין קשת רוחבית בתחתית הציפורן והציפורן הקודמת מעליה. משייפת וצומח שוב דומה. מה זה? מהעושים? ...........

שלום רב, לא מבינה את תיאור המקרה כל כך, אם זו ציפורן על ציפורן יתכן וזו כוונתך אזי מדובר בציפורן אחרי טראומה שלמעשה מתנתקת כל מספר חודשים באופן קבוע ואין דרך לעצור את זה. זה כמו צלקת. אם מדובר במשהו אחר אז או שתגיעי אלי לביקור ייעוץ או שתיגשי לרופא עור להמשך ברור. בהצלחה, בברכה, קרולין צמח פודיאטרית יו"ר איגוד הפודיאטרים בישראל מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה