נזק שנגרם למיטת הציפורן

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

12/10/2022 | 08:19 | מאת: Kim

היי לאחר כשנה שעשיתי ג׳ל אנטומי בידיים וברגליים הלכתי למישהי חדשה שגרמה לי לנזק במיטת הציפורן. הציפורניים התנתקו נוצרו כתמים לבנים ולכלוך והן החלימו לאחר כ4 חודשים. ואז חזרתי לאותה בחורה שעשתה לי משך כשנה. לאחר 4 פעמים שוב התנתקו לי הציפורניים ממיטת הציפורן ונגרם לי נזק. 1. האם זה אומר שאני אלרגית ללק ג׳ל? 2. האם נזק למיטת הציפורן הוא בלתי הפיך? 3. האם ניתן למרוח לק רגיל על ציפורניים פגועות או לחכות להחלמה? תודה רבה

שלום רב, בהחלט קיימת סבירות גבוה לנזק במיטת הציפורן. יש צורך באבחון פנים מול פנים. את לא אלרגית לג׳ל. אין בעיה עם לק רגיל יש גם רפואיים של חברת לה רוש פוזיי. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו״ר האגוד לפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה