המלצה לריפוי ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

29/09/2022 | 05:25 | מאת: שי

איך מטפלים בציפורן חודרנית בבית באצבע ברגל חוץ מללכת לטיפול רפואי ?

שלום רב, שאלה מאתגרת משום שיש תצורות שונות של ציפורן חודרנית ולא כל טיפול שמרני עתיד להצליח. בגדול משחה אנטיביוטית תמיד טוב שיש, לנסות בעדינות להרחיק בין העור העוטף שלי מוקד הדלקת עם צמר גפן שיש עליו משחה אנטיביוטית או להרים קלות את הציפורן עם צמר גפן ומשחה אנטיביוטית גם טוב. אם אין הטבה הכי נכון זה להגיע לפודיאטר. מקווה שמעט עזרתי. בהצלחה, שנה טובה בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו״ר אגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה