סדק בציפורן אגודל רגל שמאל

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

21/09/2022 | 21:47 | מאת: אלעד

הי, לפני שנים עברתי ניתוח ציפורן חודרנית באגודל שמאל ברגל ויש לי מעין שלושת רבעי ציפורן. בשנים האחרונות יש לי סדק עמוק לאורך הציפורן מצד ימין שמתחיל משורש הציפורן ועד למעלה. האם ניתן לטפל בבעיה ? תודה!

שלום רב, אני חייבת לראות. סדק יכול לקרות אם יש שורש חזק שמצמיח שוב חתיכה של ציפורן בצד, ואז כן אפשר לנטרל בניתוח חוזר (לא כל המקרים אבל רובם). ממליצה לך להגיע או למי שביצע לך את הניתוח או למומחה אחר כגון פודיאטר ולשוחח בנושא כשהציפורן גלויה לעיניים. שנה טובה בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית לכירורגיה ומחלות ציפורניים יו"ר אגודת הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה