תשובות פטרת ציפורני ידיים

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

25/08/2022 | 13:20 | מאת: מלי

היי, עשיתי בדיקת תרבית פטרת בידיים אלו התוצאות microscopy results- negative microscopy for hypha-negative microscopy spores-negative fungal culture- בעבודה אשמח לדעת מה ההבדל בין תוצאות התרבית לתוצאות הבדיקה והאם זה בהכרח אומר שאין לי פטרת, או שאין לי צמיחה פטרייתית תודה מראש

שלום רב, עדין לא קיבלת תשובות תרבית, תחכי לתוצאות התרבית ואז ניתן יהיה לתת מענה טוב יותר לשאלתך, משטח הוא תשובה חלקית בלבד. בנוסף לפעמים ממליצים לחזור על הפעולה פעמיים שלוש רק כדי להיות בטוחים שהתוצאה אמינה ונכונה. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורנים יו"ר איגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה