ציפורן התרוממה אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

16/08/2022 | 15:58 | מאת: בר

שלום, לפני שבוע עברתי ניתוח להוצאת ציפורן חודרנית וצריבה עם פנול של השורש. אני עם תחבושת, מחליפה כל יום ועם משחה אנטיביוטית. עכשיו (אני אחרי תור למעקב) ראיתי שהציפורן התרוממה עד מרכז (רוחב) הציפורן. 1. האם כדאי לגזור את החלקים שהתרוממו? 2. האם ההתרוממות של הציפורן מהפנול? האם זה אומר שלא תצמח לי הציפורן היכן שהתרומם יותר? (השורש מחובר) עדיין כואב לי ואני חוששת מאסתטיקת הרגל גם.. תודה, בר.

שלום רב, פנול מנטרל רק את. מקום שצריך לנטרל, מכיוון שלא אני ניתחתי ואין לי תמונת מצב קשה לי לענות מה קורה שם. הדבר הנכון הוא לחזור לפודיאטר שניתח אותך. לגבי כאב זה נורמאלי שיהיה רגיש שבועיים מיום הניתוח. בהצלחה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה