מכה בציפורן מפרישה נוזל

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

09/08/2022 | 18:10 | מאת: ד

היי לפני 3 ימים נסגר עלי חלון ממד יצר שבר באמצע הציפרון ביד ירד המון דם לאחר מכן כאב השתדלתי לשמור ממכות אקראיות האצבע עדיין מפרישה נוזל צהבהב ומדי פעם האזור מסביב מתקשה אני עם לק ג'ל ולכן לא יודעת מה קורה בציפורן... האם יש סיבה לדאגה?

שלום רב, בהחלט כן, יש מה לדאוג, ממליצה בדחיפות להסיר את הלק ג'ל ולהגיע לרופא לבדיקה, אם יש שם זיהום עליך לקבל טיפול אנטיביוטי דחוף למנוע החמרה. לא לחכות לגשת לטיפול. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר איגוד הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה