טיפות אגיספור לטיפול מקומי

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

27/05/2022 | 22:47 | מאת: איגור

היי יש לי פטרת כבר כמה שנים בכמה אצבעות, נמנעתי מלנטול כדורים. התחלתי עכשיומטיפול מקומי של פעמיים ביום טיפות אגיספור. האם זה משנה פעם או פעמיים ביום? אני מטפטפף יחסית המון, בקבוק אחד מספיק לשבועים. האם זה בסדר ?

שלום רב, אין מניעה למטפטף אגיספור פעמיים ביום. הטיפול אינו יעיל במידה רבה. מומלץ להיוועץ עם פודיאטר או רופא עור . בברכה, קרולין צמח פודיאטרית BSc(Hons), M.C.Pod מומחית לכירורגיה ומחלות ציפורניים. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה