ציפורן חודרנית .................

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

27/04/2022 | 12:01 | מאת: ציפי

שלום רב, האם ייתכן מצב של ציפורן חודרנית שהיא חודנית בבוהן בצד ימין שקרוב לבסיס הבוהן? כי יש לי אדמומיות וכאב בעור מימין לבוהן אך לא נראה שיש ציפורן חודרנית. חוץ מהחיבור של צד ימין שקרוב לבסיס הבוהן כל הציפורן מחוץ לעור וגדלה יפה. תודה!

שלום רב, יכול בהחלט להיות גירוי בחלק הזה של הציפורן, יתכן מספורט, נעל, או מכה. משחה אנטיביוטית אמורה להספיק בתור טיפול ראשוני, אם יש החמרה לגשת לטיפול, ולא לחכות. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons), M.C.Pod מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים יו"ר ארגון הפודיאטרים בישראל www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה