פטרת ציפורניים ברגל

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

06/04/2022 | 21:29 | מאת: קים

פטרת ציפורניים ברגל כ 10 שנים. מה הטיפול היעיל ללא כדורים? בעבר טופל במשחות ולקים. באינטרנט מופיעים כל מיני תכשיטים טבעיים כמו טיפות למיניהם. זה יכול לעזור?

שלום רב, לטיפול יעיל בין אם בתרופה דרך הפה או מקומי יש משמעות גדולה לבדיקה מיקולוגית המבצעת משטח ישיר ותרבית ממקור הפטרת. יש להתחיל בבדיקה זו (לבקש הפניה מרופא משפחה) ולאחר מכן להתקדם לטיפול בהתאם לסוג הפטרת. לא רוכשת שום דבר מהאינטרנט. בהצלחה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc (hond), M.C.Pod יו"ר הפודיאטרים בישראל מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה