בוהן שמאל חשד לפטריה

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

28/01/2022 | 13:37 | מאת: לי

היי, לפני 4 חודשים בערך קיבלתי מכה חזקה בבוהן שמאל מה שגרם לחבלה בבוהן עם שטפי דם. היא לאט לאט צומחת אבל יש כתם לבן מקצה לקצה שהולך ומתרחב...ולאחרונה נראה שהצמיחה הפסיקה. זה נראה במבט ראשון פטריה או שכך נראה תהליך החלמה? יש לציין שאני שמה מי חמצן לחיטוי . והתחלתי לשים לוסריל אחת לשבוע החל מלפני שבוע...

28/01/2022 | 13:38 | מאת: לי

מוסיפה תמונה להראות

28/01/2022 | 13:40 | מאת: לי

תמונה מצורפת

שלום רב לי, אחרי מכה בבוהן ופגיעה בציפורן כל מיני תופעות יכולות להופיע. ציפורן שחורה, ציפורן מנותקת, צמיחה איטית , נראות שונה של בוהן, חיספוס של ציפורן וגם לפעמים התחלה של פטרת. אין באפשרותי לראות תמונות במסגרת הפורום אבל אני ממליצה לבקש מרופא משפחה הפניה לבדיקת מעבדה מיקולוגית. יקחו דגימה למשטח ותרבית מהציפורן וזה יעזור באיבחו וטיפול. כמובן שחייבים לתת לציפורן מספיק זמן שיקום שזה יכול לקחת חודשים רבים. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית יו״ר העמותה לפודיאטרים בישראל מומחית למחילות וכירורגית ציפורניים. we.mypodclinic.com

28/01/2022 | 13:54 | מאת: פטרת

ראי תשוב למטה

אין באפשרותי לראות תמונות

מנהל פורום פודיאטריה