פטרת ציפורניים ברגליים

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

04/04/2021 | 09:19 | מאת: שרה

היי יש לי פטרת בבוהן ברגל מזה מספר שנים אני בת 23 וכרגע מטופלת בכדור איטרנול לאחר שטרבינאפין גרם לפריחה אלרגית. נוטלת שני כדורים בבוקר ושניים בערב במשך שבוע לתקופה של 4 חודשים. השבוע התחלתי את הסבב השני רציתי לדעת בערך לאחר כמה זמן של שימוש בתרופה ניתן לראות שינוי במצב הפטרת. תודה

שלום רב, זמן צמיחת ציפורן בין 3-4 חודשים, את השינוי אנחנו רואים בדרך כלל אחרי 3 חודשים ראשונים של טיפול. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית BSc (Hons), M.C.Pod מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה