אחרי ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

01/03/2021 | 20:06 | מאת: נמרוד

שלום, בשלישי האחרון הייתי אצל כירופודיסט והוא חתך / הוציא את הציפון החודרנית אבל עדיין יש נפיחות באזור ומוגלה האם זה תקין? אני שם משחה אנטיביוטי פעמיים ביום אבל נכון לכרגע אין שום שינוי..

שלום רב, לא תקין, יש צורך לחזור לטיפול. אשמח לעזור. אפשר להתקשר למרפאה 03-6731240 אחרי טיפול, 48 שעות ראשונות המקום עדין עלול להיות רגיש, אך אם אין הטבה אחרי 48, חייבים לטפל, הטיפול שקיבלת לא מספק. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית BSc( Hons), M.C.Pod מומחית למחלות וכירורגית ציפורניים. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה