תוצאות תרבית- חיובי או שלילי?

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

28/12/2020 | 18:23 | מאת: ענת

להלן תוצאות בדיקת תרבית פטריות לבוהן רגל ימין. האם לפי התוצאות מדובר בפטרייה? Microscopy result חיובי Microscopy for hypha ++ Fungal culture אין צמיחה

שלום רב, בדיקה מיקולוגית מומלץ לבצע עד 3 פעמים כאשר התוצאה אינה מספקת תשובה מספיק מדוייקת לקליניקה, כלומר למה שרואים. מכיוון שלא ראיתי אותך, אני מנועה מלתת תשובה שעלולה להיות מטעה. חשוב לחזור לרופא המטפל ולהראות לו את התוצאות ולבדוק התאמה למראה הקליני . בהצלחה, בברכה, קרולין צמח פודיאטרית BSc( Hons), M.C.Pod מומחית במחלות וכירורגית ציפורניים. www.mypodclinic.com 03-6731240

מנהל פורום פודיאטריה