מוגלה ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

11/09/2020 | 08:51 | מאת: ממ

שלום, מזה כחודש אני סובלת מציפורי חודרנית, לפני כשבוע רופא משפחה נתן לי אנטיביוטיקה ואיכטמול מה שהקל על הכאב, היום אני שוב עם כאב עז בצד ימין מרחתי את המשחה כי הכירורג רק ביום שני, האם יש דרך להקל על המצב?

11/09/2020 | 08:53 | מאת: ממ

להבנתי החלמה מניתוח היא כואב והניתוח לא תמיד עוזר, שמעתי שישנה משחה אשר מרימה את הציפרון. מאמינה כי אינך יכולה יעזור מבלי לראות אך האם המצב מחייב ניתוח? אני ממש בחשש ובחרדה מהמחשבה

11/09/2020 | 08:56 | מאת: ממ

חשוב לציין שאני לא בטוחה שזו מוגלה אבל זה כואב זה אדום נפוח וקשה

מנהל פורום פודיאטריה