יבלת פנימית שלא עוברת

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

12/12/2017 | 14:26 | מאת: רוית

יש לי כבר הרבה זמן יבלת פנימית כואבת באצבע הקטנה ברגל , טיפלתי אצל פדיקוריסטית ורופא עור נתן לי משחה וגם שרף עם חנקן וזה לא עובר לי, מה לעשות?

יבלת מופיעה כתוצאה מלחץ, עצם שלוחצת על עצם, עצם שלוחצת על נעל, לחץ כזה לאורך זמן יוצר תגובת הגנה של הגוף שמייצר נקודת עור קשה שמתגבש לצורת יהלום, זו היבלת. על מנת לטפל בצורה עמוקה וסופית בנושא יש ראשית צורך לאבחן מה הסיבה להופעת היבלת וע"פ הממצאים לתת טיפול מתאים ובכך היבלת תחלוף. כמובן שיבלת בכף רגל מתנהגת באותה צורה.

מנהל פורום פודיאטריה