נטייה BDSM האם ניתנת לטיפול

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

22/03/2024 | 04:36 | מאת: גדליה

יש לי משיכה מינית מוזרה, של פנטזיות על השפלות כלפיי. אינני מזוכיסט ואני לא אוהב השפלות בפועל, רק נמשך מינית למצבים אלו. השאלה האם שייך לטפל ולחיות במערכת זוגית נורמטיבית סטרייטית, או שעלי לחפש מישהו שיספק לי את הצורך הזה. ואם שייך לטפל, מהו סוג הטיפול וסיכויי ההצלחה בו? תודה רבה

שלום רב, התשובות לשאלותייך החשובות יגיעו מתוך חקירה פנימית מעמיקה או במילים אחרות מתוך עצמך. מציעה שתפנה לטיפול. בברכה, ירדו

מנהלי פורום דייטים וזוגיות