האם אוכל להחזיר אותה אלי?

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

26/08/2021 | 11:30 | מאת: K

טוב אז הסיפור הוא כזה: הכרתי מישהי באפליקציה ויצאנו ל3 דייטים הדייט הראשון היה מושלם, לא הפסקנו לדבר לרגע, אפילו הופתענו לגלות שכבר אחת בלילה, היתה שיחה טובה. לא נשיקתי אותה. בדייט השני נישקתי אותה בדייט השלישי התנשקנו די הרבה ואפילו הצטרפתנו קצת. כל הדייטים היו שיחות ממש טובות והיתה בעיה אחת- לצערי לא פלירטטתי ולא לקחתי את השיחה צעד קדימה, זאת אומרת לא דברנו על נושאים מיניים. כמה ימים אחרי הדייט השלישי הצעתי לה שנשב אצלי בבית למה שהיה אמור להיות דייט רביעי והיא אמרה: ''אממ האמת אני מעדיפה שלא בבית בשלב הזה'' בכל מקרה המשכנו לדבר כרגיל ולפני כמה ימים זה מה שהיא כתבתה לי: אתה בחור מקסים ואני ממש אוהבת את השיחות שלנו ואשמח שנשמור על קשר ונפגש אבל בקטע חברי ולא מעבר. רציתי לשאול אותך מה אוכל לעשות כדי לגרום לה כן לרצות אותי לכיוון זוגי? תודה

הי, אני מבינה את הרצון לממש בכל מחיר משהו שאתה מאוד מאוד רוצה שיקרה. הדבר היחיד שאני יכולה להציע לך לאור הרצון הזה, הוא להתקשר אליה ולהתעניין בסיבה בגללה היא לא מעונינת להמשיך. אולי תלמד משהו על עצמך ואולי לא...אולי תצליח לשנות את דעתה ואולי לא...צריך לקחת את זה בחשבון... בהצלחה, ירדן

מנהלי פורום דייטים וזוגיות