נעלמים.... מבריזים....

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

08/02/2021 | 03:50 | מאת: אנונימית בת 26

אני באתר הכרויות, וגם חברה שלי חברה שמקבלת הרבה הודעות מגברים נאים מזמינים אותה לדייטים ואותי לא, בקושי אני מקבלת הודעות ואם כן זה הודעה מבחור משועמם או אחד שנראה שהוא מורח אותי בשיחה כדי להתאמן עליי בלי לקדם את זה מעבר, או גברים שמבקשים את המספר שלי קובעים פגישה יום ותוכניות ובום מבריזים לי ונעלמים, אם הם לא מעוניינים בי למה מלכתחילה הם משחקים איתי, עובדים עליי אני מרגישה מושפלת ומטומטמת אני לוקחת את זה קשה .. אני לא לחוצה בכלל לזוגיות אבל כן בא לי יחס יפה ומכבד כמו שחברה שלי מקבלת בא לי שיחזרו אחריי כמו שמחזרים אחרייה ושיתחילו איתי וירצו להיפגש איתי ולא יעלמו לי וישחקו בי גברים כל הזמן כדי להרים לעצמם את הביטחון על חשבוני, למה עושים לי את זה וחייבים לפגוע? מה עשיתי להם? אני רואה שם בנים ששלחו לי הודעה ונעלמו מהשיחה ושלחו לה הודעה וענו לה והכילו אותה והיה להם סבלנות בשבילה אפילו שהיא עונה באדישות הם מובילים את השיחה ומשקיעים בהתכתבות ומחזרים ונחמדים רק אליי יבשים וקרים. אני לא מתמסכנת אני פשוט רואה דפוס קבוע שאותי מסננים ונעלמים ואיתה מנסים להתקדם מעבר. למה הם עושים את זה?

שלום לך, אני מבין שאת מנסה להכיר ומקווה לפגוש גברים שיוכלו להתייחס אליך ברצינות, בכבוד ובעניין. לשאלתך : למה הגברים שמתקשרים איתך באתר לא מתנהלים מולך באופן חיובי אין לי תשובה מאחר ואני לא מכיר אותם ולא יכול לנחש מה עובר בראשם. את מתארת דפוס שחוזר על עצמו ואני תוהה אם את מכירה דפוס כזה גם מחוץ לאתרי הכרויות? אם כן, אז כדאי לחשוב מה מייצר דפוס שכזה? לפעמים אנחנו מביאים איתנו את כל מה שלמדנו והפנמנו במהלך השנים בקשרים שהיו עם בני המין השני. ההפנמה הזו יכולה לתרום לאותם דפוסים להמשיך להתקיים. את מציינת את מה שקורה עם חברתך ושואלת למה אצלה זה עובד ? ושואלת למה הגברים מתנהגים ככה? התשובה שלי היא שאולי את צריכה עוד ללמוד על מה קורה אצלך בזמן היכרות כי התשובה לא תבוא דרך החברה או דרך הגברים אלא מהיכרות עמוקה יותר עם עצמך. בנוסף, עולם ההיכרויות באינטרנט, רווי במוטיבציות שונות ויש לא מעט גברים ונשים שמשתמשים באתרים אלו אך לא באמת פנויים לקשר רציני ומחייב. כדאי להשתמש בשירות של אתרים שמותאמים יותר לכאלו שמחפשים קשר רציני ויכולים לאמת את פרופיל המנויים. במידה ויתאים לך תוכלי לחשוב על האפשרות לחקור את דפוס החיבורים שלך לזוגיות במסגרת ייעוץ או טיפול. בהצלחה, שחר ברשף פסיכותרפיסט 0545483333

מנהלי פורום דייטים וזוגיות