מתלבטת..............

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

07/02/2021 | 22:10 | מאת: שירלי

הי בן זוגי , גרוש + ילדים גדולים שגרים איתו . בן זוגי מסדר ומנקה אחרי הילדים, נראה שזה קצת מפריע לו, והוא היה רוצה שיהיו יותר מסודרים , הוא מבקש מהם לעיתים אך ..... עברתי לגור איתו ואני מתלבטת איך להגיב בסיטואציות של לכלוך שהם משאירים באוזרים משותפים כמו מטבח, מקלחת וכו'. אני מניחה שעדיף לשוחח עם בן זוגי ,אך קשה לו לדרוש מהם .... ולשוחח עם הילדים זו אפשרות אך זה הבית שלהם ... ואני נכנסתי לתוכו (יש לצין שיש קשר טוב ביני לבין הילדים). מה כדאי לעשות כך שלא יקלקל את היחסים הנעימים ביננו ?

הי שירלי, אני חושבת ששיחה עם בן זוגך בהחלט תועיל כי אני לא בטוחה שהפיתרון הוא שהוא צריך "לדרוש" מהם משהו... תנסו להגיע יחד להחלטה על כללים בסיסיים שהם חשובים לשניכם ואז אולי שיחה משותפת של שניכם עם הילדים בהם תשתפו ברצונכם ובבקשתכם ותגיעו להסכמות כלליות - כל זאת בנועם וכמו האנשים המבוגרים שאתם... קחי בחשבון שלא הכל יתממש כנראה, בואי נהיה ריאליות...אבל אולי חלק כן ואלי יותר עם הזמן.. וזה כבר משהו. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות