רוצה זוגיות בלי מחויבות

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

06/05/2020 | 10:32 | מאת: אמא

שלום רב בתי בת כמעט 28 יוצאת עם בחור שנה וחצי הוא בן 30 מהר מאוד הם עברו לגור יחד לעכשיו בתקופת הקורונה הסברתי לה שזו ההזדמנות לבחון את הזוגיות כשכל היום הם יחד בבית סגורים עושים חג לבד היא אומרת שזאת הזוגיות לה חיכתה היא נורא רוצה להתחתן כי כל החברות התחתנו כולם עם ילדים או בהריון הוא לא רוצה מחויבות הוא אפילו לא רוצה לשמוע את המילה חתונה הוא נכנס ללחץ בימים האחרונים חזרה הביתה ואמרה שלא רוצה לחיות עם מישהו שלא רוצה מחויבות וחבל שהיא תבזבז זמן השעון מתקתק אני אומרת שאי אפשר להתחתן בלחץ היא מסבירה שאחריו שיחה איתו הבינה החתונה לא באה בחשבון בכלל מה עושים? האם זו סיבה לפרידה?אם טוב להם יחד אז למה זה מפריע לה ? באמת הטבעת היא שמשנה?? אשמח לעזרה תודה מראש

שלום לך אמא מודאגת, אני שומע ככה מבין השורות, כמה את וביתך קרובות. היא משתפת אותך בפרטים על חייה ואת מצידך מושקעת מאוד במתרחש בחייה ובמקרה זה בזוגיות שלה. זה מאוד טבעי אמא שתירצי את הטוב ביותר עבור ביתך וזה נשמע שאת מנסה לברר בינך לבינך, או לביני :) מה הכי טוב בשבילה. אבל כאן אולי הטעות.. אולי ההבנה - שלך- של מה הכי טוב עבורה אינה הדבר המשמעותי ביותר בכל הסיפור הזה. לשאלתך - האם באמת רק טבעת חשובה, השאלה היא עבור מי . זה נשמע שעבור ביתך היא מאוד חשובה. היא רוצה מחויבות, היא רוצה להקים משפחה, היא רוצה כל מיני דברים מאוד סבירים לאישה בגילה, והוא מצידו אינו מעוניין בהם. לכן היא עושה החלטה ללכת משם ולחפש בן זוג שרוצה דברים דומים. גם אם החלטתה אינה תואמת בהכרח את התפיסה שלך, שלי או של אדם אחר, ההחלטה היא שלה וזה נשמע שהיא מגיעה אחרי בירור מעמיק עם עצמה ועם בן זוגה. לכן אני מציע לך אמא יקרה, למצוא את הדרך לתמוך בביתך, בשיקול הדעת שלה בבחירות שלה ולעזור לה לממש את רצונותיה. אין זה אומר שאת לא יכולה להאיר עוד נקודות מבט אבל ההחלטה היא שלה ואני חושב שנכון יהיה שאת תמצאי את הדרך לתמוך בה. בברכה, שחר ברשף, MA פסיכותרפיסט 0545483333

מנהלי פורום דייטים וזוגיות