פרק ב' - התיעצות

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

24/04/2020 | 09:19 | מאת: יעל

שלום ירדן, אני גרושה ללא ילדים, ובן זוגי גרוש עם ילדים די גדולים. אנחנו בסביבות גיל 50 , ויוצאים כארבעה חודשים. הקשר בינינו ממש טוב ורציני. ויש לציין כי גם הקשר שלי מול הילדים בסדר. אין התנגדויות או כעסים או משהו כזה. אחד הילדים , בסביבות גיל 16 ישן עם בן זוגי רוב השבוע (נוח לו יותר מכל מיני סיבות). עקב אילוצים שונים, המורכבים כמובן גם מהעובדה שיש לבן זוגי ילדים, יוצא לנו לרוב, להיפגש באמצע שבוע בערב, ובסופש אך לסופש קצר יחסית (הילדים מגיעים אליו כל שבת) . מכיוון שמדובר בילד גדול יחסית שישן איתו, אני תוהה כמה זה בסדר, לשאול את הילד אם זה בסדר שישן אצל האמא ביום מסוים (אותו יום שאנחנו רוצים להיות יחד, לבד, ללא הילדים בבית). אני ממש לא רוצה לפגוע בילדים, וממש מבינה את הצורך של בן הזוג שהכל ימשיך אותו דבר והילדים ירגישו שזה ביתם ונוח להם, אך אני גם חושבת שיש מקום לקצת שינויים גם מצד הילדים לאור הזוגיות של אבא. אשמח לשמוע את דעתך, ולשמוע המלצותייך איך להתנהל מול הילדים ובעיקר מול בן הזקונים בן ה -16, כך שלא יפגע מהקשר הזוגי החדש . כל טיפ לקשר פרק ב' יתקבל בברכה. תודה רבה :)

שלום יעל, אני חושבת שהנושא צריך לעלות אל מול בן זוגך ולא באופן ישיר מול בן ה16. האם ניסיתי לדבר עם בן זוגך על הנושא? מחכה לתשובתך, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות