רגשות חזקים

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

06/01/2020 | 03:40 | מאת: טל

שלום, אני בת 28, היו לי עד עכשיו בערך 3 מערכות יחסים משמעותיות אבל חוץ מהראשונה שהייתה בגיל 17 לא הרגשתי שאני מאוהבת או רגשות אהבה חזקים. גם שם בדיעבד אני לא בטוחה שהייתי מאוהב בו אלא יותר מאוהב בכל העולם שלי שהשתנה בעקבות הקשר הזה. כרגע אני במערכת יחסים שנמשכת שנה וחצי עם בחור שאני כן אוהבת וכן רואה עתיד אבל גם פה אני לא מרגישה אהבה חזקה כמו שאני חושבת שבמצב תקין הייתי צריכה להרגיש. אנחנו מדברים על זה והוא מרגיש אותו דבר אבל בגלל שזה חוזר אצלי כבר המון שנים ובכל מערכת יחסים שהיתה עד עכשיו הגעתי למסקנה שאולי יש אנשים שמתאהבים מהר ובקלות יותר ויש אנשים שלא. עם זאת, זה לא מסתדר לי באמת בראש ואני חוששת שאני מפספסת משהו. אשמח אם תוכלו לעזור לי להבהיר את העניינים. יכול להיות שיש לי איזה חסם? תודה רבה

הי טל, אני מציעה לך לא להתעסק במה אמור להיות..אף אחד לא באמת יודע איך אמורים הדברים להיות להראות או להחוות..נסי להתרכז בעצמך ובמה את חווה. אם מה שאת חווה הוא חיובי, אז זה נהדר ואני מציעה לך לנסות ולהנות מהחיובי הזה, גם אם זה מצריך ממך מאמץ להסית את מחשבותייך ממה שאין שם אל עבר מה שיש שם ושהוא טוב. אם משהו יאותת לך בצורה חזקה שלא טוב לך, בהווה, ולא איפשהו בראש שלך, אז כבר תחשבי מה לעשות. כרגע זה נשמע שאת במסלול חיובי מאוד ואני מקווה שהוא ימשך עבורך ושאת תצליחי להמשיך ללכת בו בביטחון ובצלילות. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות