זוגיות חדשה

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

23/03/2019 | 15:53 | מאת: שירי

הי אני בת 46, רווקה. התחלתי לצאת עם בחור בן 51 ג+2. מדובר בבחור טוב, שמעוניין בקשר רציני כמוני, הוא נראה טוב (תנועות גופו לעיתים מעט כבדות וקצת קשה לי עם זה) ומבחינת משיכה פיזית היא קיימת אצל שנינו. (שנינו לא מעוניניים בהבאת ילדים). בחור עם גישה מאוד חיובית לחיים, נחמד לי במחיצתו אך אני מרגישה שהקשר קצת משעמם אותי... הוא מופנם, מתקשה לדבר לעומק ולתאר רגשות וכו', מאידך לתפיסתו צריך וחשוב לדבר על הכל והוא פתוח לשמוע את מחשבותיי ודעותי. אני מבינה שמדובר בקשר של כשבועיים וחצי ויתכן שבהמשך דברים ישתנו, אך כרגע זה מרגיש משעמם.. אני לא מצליחה ל"קלף" שכבה כדי לקדם את הקשר . אני מנסה לשאול כל מיני דברים בעדינות, לשאול על קושי מסויים שאני מבינה בין ההשורות מחשבה, רגש, מה היית רוצה וכו' אבל התשובות כלליות. ולעיתים מתקשה להשיב. אני מספרת על עצמי דברים, מספרת על התלבטות או קושי , הוא אמפתי אך זה מרגיש שיח כללי כזה. מדובר בבחור אינטלגנטי ועם ידע עולם טוב. האם יש משהו שעלי לעשות מלבד להיות סבלנית ולהמשיך לבדוק את הקשר ?

הי שירי, נדמה לי שהתיחסתי בעבר לשאלתך שעולה מחדש בכל פעם שמתחיל קשר חדש. את יודעת איך אומרים, אם זה חוזר זה כנראה דפוס ואם זה דפוס, כדאי לפתור אותו..בהחלט כדאי לבחון את הדברים יותר לעומק, אולי בטיפול? מה דעתך? בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות