זוגיות מחוייבות ומיניות/בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

11/02/2019 | 00:57 | מאת: עידן

מעיק לי שיש לי חרדה ממחוייבות מעיק לי שאני חש ורואה בנישואים עול ופגיעה בחופש ובמרחב האישי ובנוחות. ומאידך אני כן זקוק לביחד לחום לאהבה ( במינון שלי ) ומעדיף חיי מין טובים ומשתבחים עם פרטנרית קבועה( מה שכן קורה ) מאשר מין שטחי מזדמן

הי עידן, עכשיו אתה מדבר...אתה מרגיש שאתה -חרד - ממשהו, וכשישנה בעיית חרדה כמובן שכדאי לטפל בה. אתה גם ער ל"הפסדים" שנובעים ממצבך ואני בהחלט מבינה לליבך ומסכימה איתך. אז להגדיר את המצב כנובע מחרדה זה שונה מאוד מלהגדיר את מצבך כנובע מתפיסת עולם. החרדה שלך היא ממחויבות כפי שאתה אומר או אולי מאינטימיות וחשוב מאוד שתוכל לברר את זה לעומק ולנסות לראות באיזה אופן אתה יכול "לפתור" את זה. טיפול פסיכולוגי הוא מקום טוב לעשות את זה ואני מאמינה שזה יוכל מאוד לסייע לך. אני מאחלת לך הצלחה רבה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגית קלינית מומחית ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות