זוגיות ..................

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

04/10/2018 | 10:16 | מאת: דינה

שלום אני בת 37 כמה שנים רוצה בזוגיות ועובדת על הנושא ללא הצלחה עדייןואחרי כמה שנים בטיפול, הכרתי בחור בן 47 גרוש עם שני ילדים בני 18 ,10 (עם האמא) היה לנו דייט אחד התרשמתי לטובה והייתי מעוניינת להמשיך והוא נשמע מאד מעוניין מצידו.אבל אני מסתובבת עם תחושה שאני הולכת להתפשר בגדול בגלל הרצון למצוא בחור בגילי כמעט ..רווק.. איך מקבלים החלטה נכונה !

הי דינה, אני מציעה לך לקרוא את התשובות שכבר ניתנו בפורום הזה. אני חושבת שרובן יכולות מאוד לסייע לך. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

הי דינה, אני מקווה שקראת קצת את התשובות ושקיבלת כמה נקודות מבט שאולי סייעו במשהו.. אני רוצה להוסיף שנושאים שקשורים ליכולת לתת אמון, לסמוך, להיסמך, להתמסר, להתפשר,לוותר על פנטזיות והנכונות לחיות בכאן ועכשיו עם מה שיש וקיים עבורי - הם נושאים חשובים שצריכים לעבור עיבוד ועוד עיבוד ועוד עיבוד..קצת כמו שריר שנתפס בגוף. אם המסאג'יסט רק יסמן לך אותו עם האצבע, ולא יעסה אותו שוב ושוב ושוב, ובעצם כמה שצריך כדי לשחרר אותו, השריר לא ישתחרר... אני יכולה לומר לך שאם יש אהבה וחיבור, גיל וגם ילדים (ועוד גדולים) לא יהוו שום מכשול, אבל אני מנחשת שאת שוב ושוב נופלת בדיוק במקומות האלה ולכן אני מציעה לך לא לוותר על טיפול עצמי. ובכל זאת, קחי סיכון, בידקי את הקשר עד הסוף. תני לזה סיכוי..אין לך באמת מה להפסיד. אף אחד לא מבטיח שתתפסי את הציפור שיושבת על העץ.. כל טוב ובהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

24/10/2018 | 19:59 | מאת: דינה

תודה רבה לך !

מנהלי פורום דייטים וזוגיות