לבעלי קשר רומנטי בצאט

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

05/05/2018 | 20:09 | מאת: דנה

שלום רב במקרה גיליתי שלבעלי קשר צאט בעל אופי רומנטי עם אשה בצרפת אותה טרם פגש.בעלי מספר לה על כל הקורה איתו בארץ ואף שולח לה תמונות שלו מבלי כך הבנתי שהוא ראה אותה בתמונה עד כה.אותה אשה עד עתה נמנעה מלשגר את תמונתה.הקשר מכיוון בעלי לדעתי תלותי ומילות האהבה המוחלפות בינו לבין אותה אשה רבות.לאחרונה גם ביקשה אותה אשה תמיכה כספית אבל לשמחתי בעלי נמנע בשלב זה להענות לבקשה .בכל זאת הקשר נמשך והוא מתקיים כל שעות היום ועד השעות הקטנות של הלילה. מה לדעתך עלי לעשות..להמשיך ולעקוב אחר ההתכתבות...האם לאמת את בעלי עם המידע בצורה כללית שיש לי ובכך אין לי שליטה על תגובתו ולאן זה עלול להגיע ..אין לי נסיון בענין ואודה על חוות דעתך תודה דנה

שלום דנה, זה מעניין שלאורך כל מה שכתבת, לא שיתפת אודות רגשותייך בנוגע לעניין ולו פעם אחת..כמו כן לא סיפרת דבר על איכות הקשר עם בעלך נכון להיום, משך הזמן שאתם יחד וכיוב'. לכן קחי בחשבון שתשובתי אלייך מאוד מוגבלת. ראשית תמוה מאוד בעיני שבשלב זה האשה הזו מבקשת מבעלך כספים, לכן עלי לומר כי סביר להניח כי מדובר פה בניסיון ניצול של בעלך על ידי אותו אדם (אישה או גבר מי יודע). כמו כן אינני מבין איזו תועלת יכולה לצמוח מכך שתמשיכי לשמור בסוד את שאת יודעת. אני אישית מציע לך לשוחח עימו על העניין ואולי אפילו לתפוס על זה "טרמפ" כדי לעבוד על היחסים בינכם. למעשה זה לא באמת משנה כמה שנים אתם יחד או מה המצב בינכם כעת, תמיד אפשר לעבוד על שיפור הקשר, התקשורת, הבנת צורכי האחר וכיוב'. מקווה שהצלחת להעזר בתשובתי, בברכה, שחר ברשף טיפול וייעוץ 0545483333

מנהלי פורום דייטים וזוגיות