איך לנתק קשר עם בחור

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

04/03/2018 | 23:55 | מאת: נועה

היי אני בת 17 ואני בקשר עם בחור כבר שמונה חודשים ואני יודעת שהקשר הזה לא טוב לי מהרבה בחינות ואני לא יודעת איך לסיים איתו מפחדת שזה יהיה לי מידי קשה הניתוק הזה. אשמח לקבל תשובה שתעזור לי

הי נועה, האם ניסיתי לנתקו? אם כן, כיצד ומה הייתה תגובתו וההשפעה של ניסיון הניתוק עלייך. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

08/03/2018 | 19:07 | מאת: נועה

כן כבר ניסיתי כמה פעמים הוא אמר שהוא מבין ושהכל טוב ואיכשהו כל פעם חזרנו לדבר

הי נועה, את נשמעת מאוד אמביוולנטית לגבי הקשר ומן הסתם גם לגבי ניתוקו. כשאנחנו אמביוולנטים אז בוודאי קשה לנו להיות החלטיים ולהוציא לפועל החלטות. אני מאמינה שכאשר באמת ובתמים תהיי שלמה עם ההחלטה לנתק את הקשר, את תדעי איך לעשות את זה, כבר לא תצטרכי עצה ממני. אני מציעה לך כרגע לחשוב היטב על הרווחים ועל ההפסדים שנגרמים לך בעקבות הקשר איתו, ואז תחשבי על מה את מעדיפה או רוצה לוותר..אולי זה יעזור לך להתקרב מעט להחלטה. בהצלחה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ומבוגרים 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות