איך לנתק קשר עם בחור

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

27/01/2018 | 22:20 | מאת: שירי

שלום,יש איזה בחור שהכרתי מאפליקציית היכרויות ועכשיו אנחנו מתכתבים בווטסאפ,הסברתי לו שאנחנו לא מתאימים לקשר רציני והוא הבין,הבעייה היא שהוא נדבק אליי ולא מבין רמזים שאין לי חשק אפילו לקשר של סתם ידידות.איך אפשר להתנתק ממנו בלי לפגוע בו?

הי שירי, את יודעת שירי, בחיים האלה לפעמים כל מה שאפשר לעשות הוא להעביר את המסרים שלנו, שקשורים לצרכים שלנו, באופן עניני או נעים, ולקוות שהצד השני יבין ולא יפגע. יחד עם זאת אנחנו לא אחראים על הרגשות של הצד השני, לא יכולים לשלוט ברגשות של הצד השני או לנבא אותם. אנחנו יכולים רק לקחת אחריות על הרגשות והצרכים שלנו. אם את מרגישה שהקשר הזה כרגע אינו טוב לך, אז חשוב שתעבירי מסר ברור לגבי רצונך בניתוק הקשר. את יכולה להיות נחמדה ונעימה, אבל חייבת להיות ברורה. ייתכן גם שתצטרכי לממש את ההחלטה שלך בעצמך (לחסום אותו או לחילופין להיות יותר ברורה ובוטה במסר) כשהמסר הוא שאם הוא לא מכבד את רצונותייך, את תכבדי אותם. לסיכום שירי כאמור הכי חשוב שאת תכבדי את רצונך, תבהירי אותו באופן נעים ככל האפשר, והצעד הבא- במידת הצורך- צריך להיות לממש אותו בעצמך. בהצלחה! ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים מתבגרים ובוגרים 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות