דייט ראשון - לא יודע מה לעשות.

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

16/10/2017 | 21:38 | מאת: איתי

שלום רב . אני בן 27 ואני הולך לצאת עם בחורה בפעם הראשונה לדייט. עדיין לא קבענו איפה. אבל אני לא יודע איך להתהנג אסביר את עצמי: לאן אני לוקח אותה ? מה ללבוש? מה לומר לה ?

הי איתי, ברכותיי על הדייט הראשון! העצה הכי טובה שלי אלייך היא פשוט להתנהג כמו - עצמך. קח אותה לבית קפה שנחמד לך לשבת בו, ספר לה על עצמך, תתלבש בבגדים שלדעתך מחמיאים לך ופשוט נסה להנות. אל תנסה להיות מישהו אחר, או לומר את "הדבר הנכון". פשוט תתרכז בלהכיר את הבחורה שעומדת מולך ובלהכיר לה את עצמך. בהצלחה רבה! ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ ילדים ומבוגרים 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות