הגישה הישירה בעייתית?

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

26/07/2017 | 17:53 | מאת: איתי

שלום רב. אני די גרוע בלפלרטט וכשאני רוצה להתחיל עם בחורה,אני פשוט ניגש אליה ושואל ישירות: יש לך חבר? או אני כבר הרבה זמן רציתי לשאול אותך יש לך חבר ? או את פנויה וכו'. אומרים לי שזה לא טוב כי אני בעצם מתקיף ומפחיד את האישה. כי אני לא מכיר אותה,וצריך לפלרטט וכו' האם יש משהו בגישה שלי שהוא בעייתי

הי איתי, אני שומעת שאתה שב ושואל את השאלה הזו, ואף מקבל תשובות אולם עדיין מתקשה להחליט עבור עצמך האם גישתך "בעייתית או לא". אז הפעם אציע לך לנסות את מבחן התוצאה. שאל את עצמך האם הדרך הזו מצליחה להשיג את התוצאה הרצויה מבחינתך? אם כן, אז כנראה שהגישה מצוינת, אם לא, כדאי לשקול גישה אחרת. בברכה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות