יחסי מין ותקשורת ואהבה

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

27/05/2017 | 09:41 | מאת: joni

אני ובת זוגתי ,בני 60 ואף היא גדולה ממני, היינו ביחסים מצוינים תקשורתית וחברית ואף אהבתי אותי מאד, ובדיט הראשון הייתה הרמוניה שלא תאכזב אף אדם,היינו שלשה חודשים יחד,ותקופה ראשונה הסבירה לי שלא יהיו יחסי מין, אוקיי זה הסתדר, אך שניסינו היה מאד קשה , יצאנו לטיול וגם אז לא הסתדר ולא נמשכתי אליה מינית וזאת למרות שאהבתי אותה מאד,לשאלה האם יתכן אהבה ותקשורת טובה ואין דחף מיני ותשוקה. אשמח לתשובה

שלום ג'וני, הרבה דברים אינם ברורים מתוך התיאור שלך, אולם בשורה התחתונה אתה שואל אותי האם תיתכן אהבה ללא תשוקה מינית. אני יכולה להתייחס לשאלתך מהרבה כיוונים, אבל מכיוון שמדובר בפורום והמענה כאן הנו מוגבל, אני אומר את הדבר החשוב ביותר והוא שכדאי לצאת מנקודת הנחה שאם משהו ביחסים קורה, ובמיוחד כשהוא נעים וטוב לשני הצדדים - אז זה כנראה ייתכן, ושהשופט היחיד ל"נורמאליות" או להיתכנות, צריך להיות אתה עצמך ובת זוגך, וההרגשה שלכם בתוך הקשר. אני מתרשמת שטוב לכם ככה, אז לפחות לעת עתה, וכל עוד זה המצב, המשיכו להנות, והניחו את הספקות בצד. כל טוב וחג שמח! ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות