חיי מין לא קיימים והתמודדות עם זה

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

31/03/2017 | 17:25 | מאת: עדי

ני בת 29, לא בזוגיות כבר קרוב לחמש שנים, היו מערכות יחסים ממש קצרות פה ושם, ובשנה שנתיים האחרונות כמעט ואין לי חיי מין. אני מאוד מאוד מינית, ואוהבת את זה, ובתחושה אני זקוקה לזה כמו שאני זקוקה לאוכל. וזה שאין לי חיי מין ממש מתסכל אותי, ברמת הדיכאון. מרוב הכאב והתסכול הפסקתי גם להינות מזה עם עצמי והפסקתי בכלל. אני לא יודעת מה לעשות עם זה... לא יודעת אם כל כך יש מה לעשות עם זה אבל אשמח לעצה. תודה

שלום עדי, את כותבת לי שבעצם מעולם לא הייתה לך זוגיות משמעותית וכרגע חווה בעיקר את החסך המיני הנובע, בין היתר, כתוצאה מן המצב הזה. כמו כן לא סיפרת איזה סוג של קשרים מיניים היו לך, ואיזה סוג של קשרים מיניים עוד היית רוצה. האם מזדמנים, האם היית רוצה קשר זוגי משמעותי, האם "יזיזים" למיניהם.. גם לא סיפרת מדוע פתאום היחסים המיניים נעלמו מחייך, משהו שהיה קיים למיטב הבנתי, גם כאשר לא היו לך קשרים זוגיים. נדמה לי שקשה יהיה לי "לייעץ" לך בפורום הזה ומכיוון שאינני יודעת בעצם מה בדיוק ואיזה סוג של יחסים (מינייים) את רוצה. חבל שתוותרי כ"כ מהר על האפשרות של חיי מין מהנים, אולי גם על זוגיות משמעותית. הדיכאון או דכדוך ותסכול שאת מפתחת כרגע בהחלט מובנים לאור המצב, ואני ממליצה לך בחום לגשת לטיפול כדי שתוכלי באמת לבחון בינך לבינך מה את באמת רוצה, מהם המכשולים העומדים בדרכך ומה הדרך הכי טובה להגיע לשם. אני מאחלת לך הצלחה רבה, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות