אין לי זוגיות ..מאוד מעציב

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

27/03/2017 | 19:47 | מאת: דודי

שלום אני בן 39 ..אין לי קשר זוגי היו לי בעבר קשרים לא רצינים..פשוט לא הולך לי..לא באתרי היכרויות..את השיחה טלפון הראשונה אני לא עובר לא מגיע לדייט ראשון

דודי היקר, ראשית כל אני קוראת שהמצב הנוכחי שלך, בלי זוגיות, מעציב אותך, ואני בהחלט יכולה להבין לליבך. עם זאת חשוב לי לומר לך לא לוותר על עשייה אחרת שמשמחת אותך - אם זה תחביב, ספורט או כל דבר אחר שעושה לך טוב על הגוף והנשמה. נכון שכיף ונעים להיות בזוגיות, אבל יכול להיות גם כיף ונעים להיות עם עצמנו - אבל כמו כל דבר, צריך להתאמץ ולמצוא את ההנאה גם בלבד ובשהייה עם עצמנו. שנית, אני בטוחה שיש לך, כמו לכל אחד בעצם, מה ואולי אפילו הרבה מה להציע בתוך זוגיות, אלא שהמדיומים האלה שציינת באמת אינם עושים חסד עם אלה מאיתנו שאינם עונים על "דרישות הסף" הספציפיות להם (אולי מראה מצודד, יכולת ורבאלית מפותחת וכיוב'). דע לך שבעיני לדרישות הסף האלה אין דבר ועיקר עם היכולת להיות בן זוג נהדר וכך לצד היתרונות שהמדיומים האלה מספקים, חסרונותיהם בולטים עד מאוד. לכן ברמה המעשית הייתי מציעה לך אולי לומר מראש לנשים באתר שאינך טוב בשיחות טלפון ושהיית מעדיף פגישה, אפילו קצרה, אפילו בבית קפה בסמוך לביתה או במקום ציבורי אחר קרוב אליה (כך שלא תרגיש שהיא בסכנה/צריכה להתאמץ מיד וכיוב'). שנית, אולי כדאי שבמקביל תחפש זוגיות באפיקים אחרים כמו ערבי פנויים פנויות, ערבי ספיד דייט, טיולים ומסיבות המיועדים לפנויים ופנויוית, ואולי אפילו להתאמן בלפנות באופן מנומס וחינני לנשים בפאבים ומקומות שבד"כ מיועדים לרווקים למיניהם/ן. בכל מקרה דודי, לא כדאי לוותר כ"כ מהר, לא על הזכות שבלמצוא את הכיף והנועם שבשהייה עם עצמך ולא על מציאת זוגיות. אני מאחלת לך הצלחה רבה מכל הלב! ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות