חיפוש בת זוג צעירה בהרבה ממני

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

16/02/2017 | 16:22 | מאת: יוחנן

אני רווק בן 57 ללא ילדים, ובגלל שאני רוצה ילדים משלי, אני צריך למצוא בת זוג צעירה ממני לפחות ב-15 שנה. כצפוי, למצוא בת זוג כזאת זה קשה מאד. באלו דרכים כדאי לי לנקוט על מנת בכל זאת להגדיל את הסיכוי ? תודה.

שלום יוחנן, להצליח למצוא זוגיות טובה ומתאימה, הוא אתגר מספיק גדול בשביל לא להעמיס עליו עוד מיני מטרות. זה נכון שכאשר אנחנו בתחילת דרכנו, מציאת זוגיות והקמת משפחה באים ביחד והנם בגדר נורמה, אבל אל תשכח שבשלב ההוא בחיים כולם פחות או יותר באותו גיל, באותו שלב בחיים, עם מטרות דומות וכיוב'. כפי שאתה אומר בעצמך, כדי להשיג את מטרתך כרגע - להביא ילדים - אתה נדרש לסנן מספר רב מאוד של מועמדות שעשויות להיות בנות זוג מצוינות עבורך. בעיני שווה לתת על כך את הדעת ואולי לשקול -גם -אופציות נוספות שיאפשרו לך להעניק חום ואהבה לילדים, לא בהכרח ביולוגים, ביחד עם בת זוג מתאימה. בכל מקרה, עצתי אלייך היא להצהיר על מטרך מראש (באתרי היכרויות, פורומים, להצהיר על כך בפני סביבתך הקרובה, במפגשים עם נשים) כך שנשים שמעונינות להביא ילדים לעולם אף הן, תדענה שזוהי כוונתך, וכאלה ש"לא מתאימות" תדענה מראש לסנן את עצמן. צר לי, אך אין ברשותי עצה טובה או חכמה יותר מזו..אתה תצטרך פשוט לחפש.. אני מקווה שתצליח למצוא גם זוגיות טובה וגם מישהי להביא איתה ילדים לעולם כפי שאתה רוצה. בשלב זה בחייך זה עניין לא מאוד פשוט -אם כי לא בלתי אפשרי - ואני מאחלת לך הצלחה רבה! ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ 0523873044

מנהלי פורום דייטים וזוגיות