בדיקה גנטית

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

19/05/2016 | 23:59 | מאת: שוש

שלום דר אני עומדת להינשא עם בחור שבעברו היה לו חיך ושפה שסועה האם ייוולדו לנו ילדים עם חיך ושפה שסוע בעויות בעינייםנ

שלום שוש, ראשית המון מזל טוב והמון אושר. קשה לי לומר לך אם יוולדו לכם ילדים עם חיך שסוע. מאידך, בגלל שבעלך לעתיד הינו עם חיך שסוע קיים אצלכם סיכון גבוה יותר מאשר באוכלוסיה הרגילה. עם זאת, בהחלט אוכל להפגיש אתכם עם גנטיקאי. אמנם לא זוהו כל הגנים האחראים לחיך ושפה שסועים, אך בהחלט כדאי להיפגש עם גנטיקאי לפני ההחלטה להביא לד לעולם. אוכל לעזור לכם בכך. צרי עמי קשר באמצעות האימייל שלי [email protected]. ובכל מקרה, הרי מעבר לחיך ולשפה השסועה או עם החיך והשפה השסועה בחרת להינשא לטוב ביותר...! בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה