יש לי צרידות כבר שבועיים

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/04/2016 | 21:03 | מאת: חיים

שלום, יש לי צרידות כבר שבועיים, קבילתי רק לאחר שבוע ו4 ימים אנטיביוטיקה ופליקסנוז. שמתי לב שאני לא יכול לעשות קולות גבוהים, אם אני צוחק זה חנוק (אין קול)... הרופא אף אוזן גרון שבדק אותי אמר שכל האזור אדום בגרון (הוא השתמש בצינור שמכניסים דרך האף). אני ממש מודאג מפני שאף פעם לא היה לי מקרה כזה, הקול שלי מאוד חשוב ואני מעוניין לדעת מה מומלץ לעשות. תודה

שלום רב, עליך לחזור לרופא המטפל על מנת שיבדוק את השפעת הטיפול התרופתי שנתן. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה