דום נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

15/03/2016 | 07:13 | מאת: יערית

שלום שאלתי היא כזו בעבר בני היה לוקה בחיך ושפה שסוע דו צדדי ולאחרונה מתעורר בלילות בבהלה וגם בכאילו עוד שניה הוא עומד להחנק האם זה דום נשימה אפילו שהוא כבר אחרי כל הטיפולים הגירודים והאורווה ושטים

שלום יערית, מכיון ואין כל בעיה לדעת בבירור אם קיים דום נשימה בשינה, אזי הייתי ממליצה לבדוק זאת ואז אם קיימת חסימה בדרכי נשימה עליונות אזי ניתן לטפל בכך-לרוב כירורגית ולעיתים בשילוב עם טיפול אורתודונטי במיוחד במקרים של חיך ושפה שסועים שם קיימת הצרות של הלסת העליונה. לאחר שנשלול סיבות אילו נוכל לחשוב על סיבות אחרות לאי השקט שבנך מגלה. את יכולה לפנות למרפאת א.א.ג בבית חולים מאיר בכפר סבא 09-7472700 ולבקש תור לד"ר אריאלה נחמני ולד"ר יניב אבנר באותו יום. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה