סיכום ביקור קודם

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

02/11/2015 | 12:04 | מאת: זהבית

היי אריאלה, מה שלומך? תיאמנו תור אליך לביקורת עבור הבת שלי אורי צמח ומכבי לא מוכנים לתת טופס 17 ללא סיכום ביקור קודם + המלצה לביקורת. שוחחתי עם בתיה שמסרה שאצלך הרישומים מתנהלים במקום אחר ולכן אין לה גישה אליהם. אשמח לדעת כיצד נוכל לקבל את הסיכום הנדרש על מנת שנוכל להגיע אליך לביקורת בעוד חודש. אנחנו לא רוצים לפספס את המועד כי יש לנו תור באותו יום גם אליך וגם לד"ר אבנרי לביקורת. אשמח לעזרתך זהבית צמח

09/11/2015 | 14:25 | מאת: זהבית

היי אריאלה אשמח אם תחזרי לי תשובה מה עלי לעשות תודה רבה זהבית

שלום זהבית, בעקבות הודעתך, שוחחנו בטלפון והעניין סודר. בברכת יום טוב, ד"ר אריאלה נחמני

שלום זהבית, שלחי אלי לאימייל [email protected] את מספר הזהות של אורי ואשלח לך את הדוח. בברכת חג חנוכה שמח, אריאלה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה