בריחת אוויר אפית וקשיי נשימה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

19/10/2015 | 08:44 | מאת: יהושוע ליבוביץ

שלום דר אריאלה נחמני שלום רב אני עברתי לפני 10 שנים ניתוח מתלה לועי ועדיין יש לי בריחת אוויר אפית התחלתי בטיפול בדיבור ונוצר מצב שהאני הוגה את העברות של הצדיק או או כח עברה אחרת אז היא אמרה להחזיק את השפה התחתונה עם השיניים ויש שם אני מרגיש שאני מוציא את העברה בכוח עם הנשימות שלי ואני גם נושם בכבדות כל הזמן גם בזמן הדיבור מה עלי לעשות בברכה יהושוע

שלום יהושוע קשה לי להבין מדבריך את הקושי. בכל מקרה, אני מציעה שתפנה לקלינאית התקשורת המטפלת שלך ותדון עמה על הקושי. בטוחני שיחד תגיעו לשינוי הדרוש. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה