בעיות נוזלים

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

10/04/2015 | 20:05 | מאת: אבי

שלום אני נולדתי עם שסע דו צדדי והיום אני בן 23 עברתי לפני שנה ניתוח מרינגופלסטי באוזן שמאל לסגירת נקב עור התוף ולאחר ביקורת במרפאת אף אוזן גרון בית חולים מאיר נאמר לי שיש לי קצת נוזלים לכן אני סובל קצת ואין טעם לעשות תיקון באוזן ימין גם כי אחריזה אני יצטרך לעבור צנרור התופית לפי פרופסור נגיס נאמר לי שמגנון החייך לא פועל כמו חייך רגיל בקרב חולי חייך שסוע ואין שום טיפול למניעת נוזלים או תיקון אוורור האוזן עכשיו השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי להקל על הנוזלים אני לא מאמין שאין טיפול או ניתוח לתקן את המצב לאן אוכל להגיע כדי לבדוק את בעיית הנוזלים יש רופא אף אוזן גרון מיוחד לחייך שסוע או לבעיות חייך?

שלום אבי, אכן צדק פרופ' נגריס בחוות דעתו. פרופ'נגריס הינו אחד ממוחי א.א.ג בתחום אוזניים. בכל אופן, אני מציעה שתפנה למרפאת חיך שסוע בבית חולים מאיר 09-7472700 ובקש תור אלי. נפגש ואז אוכל להמליץ בפניך על המשך טיפול. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה