נקבע לי תור איתך ופועל במזכירות אומרת שלא

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

19/03/2015 | 14:54 | מאת: אדריאן לרנר

שלום אריאלה . אתמול ב 18.03 דיברתי איתך לגבי זימון תור לניתוח, בפועל הזמנת אותי טלפונית בשיחה עם המזכירה ביחד ל 30.03.2015 בשעה 12:00. התקשרתי היום כדי שישלחו לי את ההזמנה לפקס ואמרו שלא רשום שיש לי תור או שדיברנו אצל המזכירות. אני מרגיש לא טוב עם זה שכל פעם דוחים אותי ואני מחכה 5 שנים לתור לניתוח כאשר סוכם מס פעמים בעבר עם פרופ פינקלשטיין ופרופ רוזנברג על ניתוח משולב septo rino plasty. לתיקון עיוות האף החיצוני ושפה שסועה עליונה. אם אתם לא רוצים לנתח אותי אז תאמרו לי ואני חדש לרמב"ם שיעשו ניתוח כושל שוב. כיום אני סובל מאטימות אם נזלת טורדנית אשר יש דחיפות בהתערבות כירוגית וקשיי נשימה, אשתי מתלוננת על כך ולא מסוגלת להיות כל פעם לידי , וגם אמא של אשתי אותו הדבר. אסור לי לקחת סתם כדורים כל הזמן שלא עוזרים ומשפיעים לרעה על המצב הבריאותי שלי . אני דורש ליצור קשר איתי המיידי ב 0535224593, אני זמין בנייד כל הזמן.

שלום אדריאן, הבנתי שניתן לך תור מוקדם ככל האפשר מיד לאחר חג הפסח. האם כך? בברכה, אריאלה

21/03/2015 | 23:41 | מאת: אדריאן

ביום חמישי התקשרתי לבקש את ההזמנה כדי לקבל התחייבות מקופת החולים אבל המזכירות אצלכם אומרים שלא היה ולא נברא ולא שוחחנו בטלפון.

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה