יאוש מליחה שלא נגמרת

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

27/02/2014 | 00:35 | מאת: י

שלום דר נחמני אני הגעתי אליכם לבדיקה לאחר פטירתו של פרופסור פינקלשטיין זל ובבדיקה נמצאה כי יש לי פסטולה שהיא צריכה להוריד אותה השאלה שלי היא כזאות שאני מצחצח שיניים יש לי ליחה אבל שאני לא מצחצח שיניים אז אין לי ליחה וזה קורה לי המון פעמים שגם אני מתעורר בלילה בבהלה זה מאוד דחוף ומתי תתקיים בישיבת צוות בברכה פרטוש יהושוע

שלום יהושוע, נפגשנו במרפאה וגם בדק אותך מומחה א.א.ג. הגענו למסקנה כי הפיסטולה אינה מפריעה לך כפי שאתה חש. בכל מקרה נפגש בצוות חיך שסוע. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה