המלצה על רופא אאג+חיך שסוע

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

25/12/2013 | 12:11 | מאת: לו

שלום רב אני בת 34, לאחר הוצאת t-tube ומחפשת רופא אאג עם התמחות בחיך שסוע למעקב ארוך טווח. עדיפות לאזור המרכז (ת"א /ר"ג/ פ"ת). תודה רבה

שלום רב, הייתי מציעה לך להגיע למרפאת חיך שסוע בבית חולים מאיר בכפר סבא. במסגרת המרפא תוכלי לקבל מענה לכל הבעיות שהינן על רקע החיך השסוע כולל הבעיה באוזניים. את יכולה ליצור עמי קשר באמצעות אימייל [email protected] ואסתדר לך פגישה עם מומחה א.א.ג בהתאם לבעיה שתארת. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה