התייעצות

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

04/11/2013 | 21:04 | מאת: זהבית

דר נחמני, מה שלומך? ראשית ברצוני לומר שמותו של פרופ פינקלשטיין היקר זל הותיר אותנו המומים וכואבים. פרופ פינקלשטיין טיפל בבת שלנו אורי מאז נולדה במקצועיות ובמסירות והעניק לנו תחושת בטחון ורוגע שלא משנה מה צפוי לנו בעתיד הילדה שלנו בידיים הכי טובות, בידיים של אבא ממש כאילו אורי היא בתו, כעת אנחנו אבודים ושוב חסרי אונים, לא יודעים לאן ללכת ומי ימשיך להנחות אותנו, לבדוק את אורי, לבדוק את החך ומצבו. אנחנו רוצים להתחיל עם אורי ביקורת ומעקב של השיניים והחניכיים וזקוקים להפניה ולא יודעים לאן לפנות. יש לנו תור אליך לביקורת בסוף החודש, נשמח לקבל עזרתך והכוונתך להמשך תודה רבה צמח זהבית ואלי

שלום זהבית, אכן, הצער על מותו של פרופ' יהודה פינקלשטיין הוא עמוק. מרפאתנו ממשיכה את המורשת של פרופ' פינקלשטיין ופועלת באותה מצויינות. בזאת אף תוכלי להווכח בפגישתנו בסוף החודש. בברכה, אריאלה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה