שינה לא רגועה

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

09/09/2013 | 09:16 | מאת: לילך

שלום רב. בתי בת 16 יש לה הפרעות בשינה היא מתעוררת הרבה. בעבר לקחנו אותה לרופא אף אוזן גרון מאחר ובשינה היא משמיעה נחירות/חירחורים. הוא ראה שיש לה שקד מוגדל אך לא ראה מקום לניתוח. במהלך השינה היא מזילה ריר, ומשמיעה קולות של נחירות/חירחורים. היא לא ישנה ברצף ומתעוררת בלילה. השאלה היא למי עלי לפנות ומה יש לבדוק תודה

14/09/2013 | 20:45 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, בתכם סובלת מהפרעת נשימה בשינה וזקוקה לברור מקצועי. אתם יכולים להתקשר אלי: 0522440643. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה