ניתוח קול שורקני ובריחת אוויר אפית

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

18/08/2013 | 20:39 | מאת: י

שלום פרופסור ברצוני לשאול אותך מספר שאלות 1האם הניתוח לתיקון קול שורקני זה ניתוח קשה וכמה זמן נערך הניתוח ואם יש טיפול לבריחת אוויר אפית והאם זה ניתוח מסובך וכמה זמן הניתוחים אילו נערכים בני נולד עם חיך ושםה שסועה

19/08/2013 | 00:08 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, הניתוח מסובך אך אני מבצעו באופן שגרתי ואפילו עד שלושה בשבוע. המהלך לאחריו סביר בהחלט. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

19/08/2013 | 00:12 | מאת: פרופ' פינקלשטיין

שלום רב, משך הניתוח כשעה וחתי בהרדמה ככלית, אשפוז עד למחרת בבקר וחופשה שבוע בבית. עד כה תיקנתי את הדיבור בכ-1500 פציינטים, כולל מומים מולדים, פגיעות עצביות ועוד. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה